Beschrijving
Volgt binnenkort.
Aantal personen
4
Bereidingstijd
30 min
Ingrediënten:
-
Een halve pide
-
1 beker yoghurt
-
250 gram kipfilet
-
1 beker water
-
2 teentjes knoflook
-
1 theelepel rode peper
-
1 theelepel munt
-
1 eetlepel roomboter
Bereiding van het brood:
-
Snijd het brood in blokjes en rooster het.
-
Doe daarna het geroosterde brood op een schaal.
Bereiding van de kipfilet:
-
Snijd de kipfilet in dunne plakjes. Doe de kipfilet in een pan samen met het water. Laat het water koken totdat de kipfilet gaar is.
Bereiding van de knoflooksaus:
-
Rasp de knoflook en doe het in de yoghurt.
Bereiding van de extra smaak:
-
Doe de boter in een koekenpan. Laat de boter smelten.
-
Voeg daar de rode peper en munt bij. Laat dit met elkaar mengen. Doe daarna het vuur uit.
Bereiding van de Yogurtlu Kolay Iskender zelf:
-
Op het geroosterde brood doe je kipfilet op en daarna doe je het water van de kipfilet over het brood heen.
-
Giet de yoghurt over het geroosterde brood heen.
-
Giet de extra smaak mengsel van peper en munt over het geroosterde brood heen.
-
Zie onderste foto voor het eindresultaat, eet smakelijk!