Volg jij ons al op Facebook? Hoe meer volgers, hoe meer recepten!
  • Registreren

Verwachte recepten

Bereidingstijd

Aantal personen

Kıymalı makarna

Beschrijving

Volgt binnenkort.

Aantal personen

4

Bereidingstijd

30 min

Ingrediënten:

  • Gekookt water (de pan voor de helft vullen)
  • 250 gram macaroni
  • 1 eetlepel zonnebloemolie
  • 1 eetlepel zout
  • 1 eetlepel roomboter
  • 2 groene pepers
  • 1 paprika
  • 1 tomaat
  • 100 gram gehakt
  • 1 theelepel rode peper
  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • 2 theelepels zout

 

Bereiding van de macaroni:

  • Doe de helft van de hoeveelheid water wat in uw pan past in de pan. Het water moet gekookt zijn.
  • Voeg de zonnebloemolie en de zout bij de water.
  • Voeg hierna de macaroni in de pan. Laat dit een half uurtje doorkoken.

  • Haal de macaroni en water uit de pan en laat het zeven zodat het water eruit kan. Doe de macaroni terug in de pan (zonder water).

Bereiding van het gehakt:

  • Pak een aparte steelpan. Voeg hier de roomboter aan toe.
  • Voeg daarna het gehakt erbij. Laat dit een beetje gaar worden in de steelpan.
  • Als het gehakt gaar geworden is, doe je de paprika en de groene pepers erbij.
  • Roer dit een beetje. Laat dit 5 minuten braden en voeg daarna de tomatenpuree erbij.
  • Snijd een tomaat in kleine blokjes en voeg deze in de steelpan.
  • Voeg er zout en rode peper bij in. Roer dit een beetje.

Bereiding van de macaroni met gehakt:

  • Haal het gehakt uit de pan door het bij de macaroni te voegen. Roer dit ook.

  • Zie de onderstaande foto voor het eindresultaat, eet smakelijk!

  • Recept uitprinten? Klik op het Afdrukken knopje rechts →
  • Printen
Naam recept: Kıymalı makarna
Beoordeling: 4/5
Reacties: 8
Auteur:
Publiceerdatum: 02-08-2011
Keuken: Turks
Categorie: Pasta
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 0 uur en 30 minuten
Beschrijving: Beschrijving Volgt binnenkort. Aantal personen 4 Bereidingstijd 30 min Ingrediënten: Gekookt water (de pan voor de helft vullen)...

Wat is jouw reactie?

Vul hierboven uw e-mailadres in.
Spam beveiliging:
Om deze beveiliging te vermijden, gelieve Inloggen of Registreren.

8 reacties

5 jaar geleden reactie door anoniem
Macaroni een half uur laten koken? Kan ik met de beste wil van de wereld niet geloven. Joep
6 jaar geleden reactie door anoniem
Halloo,

Ik had een vraagje.
Ik ben opzoek naar de juiste tomatenpuree of salca uit turkije van gaziantep?

Is dat hier ergens te koop heb nou al 2 merken geprobeerd: sera en oncu maar beiden komen niet in de buurt van mijn turkse buurvrouw haar puree uit turkije.

Helppp....:(

groetjes xx

p.s. bedankt voor de heerlijke recepten!
6 jaar geleden reactie door anoniem
Hmmmm super ♥
7 jaar geleden reactie door anoniem
hallo   hulya   ik  heb ook voor eenst gemaakt  ik heb wel vaker gemaakt  maar deze  niet   ik lat  je wel  weten  hoe dat heeft gemaakt  groetjes  hulya
7 jaar geleden reactie door anoniem
heerlijk  had ik al vaker gemaakt voor mijn turkse man heeel lekker   hoor gr tiny
8 jaar geleden reactie door Hülya
Hoi anoniem,

Naar mijn ervaring is een half uur precies goed :-)

Groetjes,

Hulya
6 jaar geleden reactie door anoniem
Moet het gewone macaroni zijn? Of de pasta die op de foto's is afgebeeld? Grts Shar
8 jaar geleden reactie door anoniem
moet de macaroni een half uur koken? is dit niet te lang?

Meer stap-voor-stap recepten:

15,711x bekeken
  • pasta met turkse kaas
  • 4 personen
  • 30 min
Pasta 8 jaar geleden geplaatst door Hülya 13 reacties vegetarisch recept
57,499x bekeken
  • salamur salade
  • 4 personen
  • 30 min
Salades 8 jaar geleden geplaatst door Hülya 7 reacties nieuw recept
107,777x bekeken
  • sigaren broodjes
  • 4 personen
  • 30 min
Börek 8 jaar geleden geplaatst door Hülya 46 reacties vegetarisch recept
52,144x bekeken
  • aardappel salade
  • 4 personen
  • 30 min
Salades 8 jaar geleden geplaatst door Hülya 29 reacties vegetarisch recept
Uw e-mail: 
Vraag Turkse recepten Op zoek naar meer Turkse recepten? (Yemek Tarifleri)
Meer Turkse recepten Klik voor de Nieuwste recepten  ,  Populairste recepten of het Turkse pizza recept (tip)