Hoi NLmoslima,
Een probleem is dat niet iedereen over hetzelfde formaat glazen en bekers beschikt die ik gebruik (ik gebruik overigens standaard glazen en bekers). Het kan dus zijn dat de door jou gebruikte beker kleiner is uitgevallen dan noodzakelijk. Mocht een kwart beker melk en water dus te weinig zijn, dan kun je logischerwijs er iets meer aan toevoegen.
Wat betreft de Turkse pizzapan, dat probleem heb ik ook altijd, ik heb daar geen oplossing voor kunnen vinden, daarom heb ik zo zijn tijd maar besloten om een Silex grill te kopen (zie foto's in het recept hierboven), hierin wordt zowel het deeg alsmede het gehakt gelijktijdig gaar. Aanrader dus. De prijs hiervan ligt rond de 150 euro, en het leent zich niet alleen geweldig voor Turkse pizza, maar eveneens voor vele andere Turkse gerechten. Overigens, in plaats van gebruik te maken van een pizzapan of Silex grill, kan de Turkse pizza ook in de oven worden gemaakt, dat gaat ook prima.
Groet,
Hülya