Volg jij ons al op Facebook? Hoe meer volgers, hoe meer recepten!
  • Registreren

Verwachte recepten

Bereidingstijd

Aantal personen

Lahmacun

lahmacun turkse recepten yemek tarifleri turkish recipes

Beschrijving:

Turkse pizza maken was nooit zo gemakkelijk geweest. Turkse pizza is een topgerecht uit de Turkse keuken en praktisch het eerste gerecht wat men opnoemt wanneer meer denkt aan Turks eten. Turkse pizza, in het Turks: "Lahmacun", heeft vooral de afgelopen 10 jaar zeer aan populaireit gewonnen in Nederland, niet voor niets uiteraard want Turkse pizza is heerlijk maar vooral ook simpel te bereiden.

Aantal personen:

6

Bereidingstijd:

90 min

Ingrediënten voor het deeg:

  • 500 gram bloem
  • 25 gram (halve eetlepel) Tafelmargarine*
  • 20 gram (half blokje) verse gist*
  • 2 theelepels zout
  • 150 ml warm water
  • 150 ml melk*
  • 1 theelepel suiker*

    *Lactose-intolerant of een melkallergie? Vervang de melk door 150 mL warm water. Laat de gist, tafelmargarine en suiker weg. Gebruik dus alleen bloem, zout en 300 mL water.

Ingrediënten voor het  gehakt:

  • 100 gram lamsgehakt
  • 1 tomaat
  • 1 ui
  • half bosje peterselie
  • 2 paprika’s
  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • 2 eetlepels zonnebloemolie
  • 110 ml water
  • 2 theelepels zout
  • 2 theelepels rode peper

Bereiding van het gehakt:

  • Snijd de ui, paprika, peterselie en tomaat in kleine stukjes. Doe dit in de blender.

  • Voeg het mengsel van groente toe aan het gehakt.

  • Voeg hierbij ook de tomatenpuree en de zonnebloemolie toe.
  • Strooi het zout en rode peper over het gehakt heen.
  • Giet het water bij het gehakt in de kom.
  • Meng alles in de kom met elkaar door te kneden.

Bereiding van het deeg:

  • Doe het meel, margarine, gist, zout, water, melk en suiker in een kom.
  • Meng alle ingrediënten  door te kneden totdat het deeg een mooie ronde vorm heeft gekregen.

  • Bedek het deeg (met een zak of doekje) en laat het rijzen voor 30 minuten.

Bereiding van de lahmacun:

  • Neem bolletjes deeg en rol deze uit met een deegroller.

  • Smeer wat van het gehakt over het deeg heen.

  • Laat de Lahmacun in een pizzapan of grill klaar worden. Dit duurt ongeveer 5 minuten. Als je geen van deze hebt, hoor je de pizza in een voorverwarmde (elektrische) oven op 220 graden te leggen. De pizza is klaar wanneer de onderkant en zijkanten gaar zijn.

  • Zie de onderstaande foto (met wat groente in de lahmacun) voor het eindresultaat, eet smakelijk!

lahmacun turkse recepten yemek tarifleri turkish recipes

 

  • Recept uitprinten? Klik op het Afdrukken knopje rechts →
  • Printen
Naam recept: Lahmacun
Beoordeling: 4/5
Reacties: 564
Auteur:
Publiceerdatum: 09-08-2011
Keuken: Turks
Categorie: Pizza
Aantal personen: 6
Bereidingstijd: 1 uur en 30 minuten
Beschrijving: Beschrijving: Turkse pizza maken was nooit zo gemakkelijk geweest. Turkse pizza is een topgerecht uit de Turkse keuken en praktisch ...

Wat is jouw reactie?

Vul hierboven uw e-mailadres in.
Spam beveiliging:
Om deze beveiliging te vermijden, gelieve Inloggen of Registreren.

564 reacties

12 jaar geleden reactie door anoniem
Het is lekkerder met knoflook in het gehakt!
12 jaar geleden reactie door anoniem
Hoi Hulya,

Ook ik heb de lahmacun net gemaakt en voor een eerste keer mag ik niet klagen! ze smaken goed en zien er ook wel redelijk uit. Dank voor je recept~!

Toen ik het deeg 30 minuten had laten rijzen en er bolletjes van had gemaakt, ging ik ze gelijk uitrollen. maar dat was niet zo een succes. het deeg veerde steeds terug. Ik had het idee dat ik de bolletjes ook even moest laten rusten voordat ik ze uitrolde, want m'n laatste 3 pizza's waren lekker dun en krokant, zoals een lahmacun moet zijn en de eerste waren nog vrij dik, hoe hard ik ze ook heb uitgerold. herkent iemand dit?

verder alleen maar complimenten voor de heerlijke recepten!
12 jaar geleden reactie door anoniem
haha ja ik herken het wel ik laat de bolletjes ook altijd even onder een theedoek liggen voordat ik ze ga uitrollen :) dan gaat het veel  beter
12 jaar geleden reactie door Hülya
Inderdaad, laat ze dan nog even onder een theedoek rusten. :-)
12 jaar geleden reactie door anoniem
12 jaar geleden gewijzigd
kan het ook met tortillas
12 jaar geleden reactie door anoniem
je kan turkse pizza ook in een tefal pan doen, gewoon erop leggen paar min totdat onderkant van deeg beetje gaar begint te worden en dan deksel van de pan erop zodat gehakt gaar word, kwestie van paar min. werk, binnen een handomdraai is het al gaar dus wel goed kijken en er bij blijven.
12 jaar geleden reactie door anoniem
Hallo,
Als ik een kilo gehakt wil gebruiken moet ik dan al het andere middelen ook vermeerderen of is dit ook genoeg voor een kilo.

X
12 jaar geleden reactie door anoniem
Gisteren dit recept gemaakt,en het was heerlijk.
Ook ik heb 100 ml. melk en 100 ml. water gebruikt om een soepel deeg te krijgen.
Ik ga dit zeker vaker maken.
Bedankt voor dit heerlijke recept !!!
12 jaar geleden reactie door anoniem
hallo

kan dit ook in de oven gemaakt worden ,want ik heb geen pizzapan en geen grill
12 jaar geleden reactie door anoniem
Super super super heerlijk was het ! Voortaan zal ik het altijd zelf maken ;)) bedankt dat je de recepten met ons deelt! Gister ook al bulgurlu biber dolmasi gemaakt en m'n man vond het overheerlijk zei hij.
Alleen de verhoudingen met het water en de melk kloppen niet helemaal.
Voor 500 gram gewone bloem had ik toch 100ml Water nodig en hetzelfde geldt voor de melk.
Ik kreeg hiermee een perfect deeg en hij rees echt heel goed. Ik ga zekers nog meer recepten uitproberen.
12 jaar geleden reactie door Hülya
Leuk om te horen, anoniem! Goed dat je deeg toch gelukt is. :-)
12 jaar geleden reactie door anoniem
Assalamu Alaykum,

Hoe lang is de lahmacun houdbaar? En mag hij in de diepvires bewaard worden?
12 jaar geleden reactie door Hülya
Je kunt het gewoon in de diepvries bewaren, dus het kan nog wel een tijdje mee. :-)
11 jaar geleden reactie door anoniem
rauw in de diepvries of al gebakken?
12 jaar geleden reactie door anoniem
lijkt mij heerlijk ga het zeker uitproberen
12 jaar geleden reactie door anoniem
Deze pizza zijn heerlijk
Alleen wat stoeien met het deeg.

En ik mis alleen nog de lekkere knoflook saus die je bij de turkse bakkers vaak erop krijgt.
Kun je daar ook een goed recepts van maken?

afz jan
12 jaar geleden reactie door anoniem
Hallo Jan,

Mayo peterselie peper uit de molen, knoflook uiteraard ;) en dan mengen, klein beetje verdunnen met water en je hebt een super lekker knoflooksausje
12 jaar geleden reactie door Hülya
Bedankt voor je receptje!
12 jaar geleden reactie door anoniem
Moet je het gehakt er zonder te bakken erop doen?
12 jaar geleden reactie door Hülya
Ja inderdaad, zonder bakken.
12 jaar geleden reactie door anoniem
hmm... Dat woord smullen
12 jaar geleden reactie door anoniem
hoi hulya
ik van de week de turkse pizzas gemaakt met mijn vriendin echt lekker en snel klaar super recepten heb je er op staan

goetjes w
12 jaar geleden reactie door anoniem
Kan ik het deeg ook laten rijzen in de broodbakmachine?
12 jaar geleden reactie door Hülya
Heb zelf nooit een broodbakmachine gebruikt, geen idee of het zou kunnen. Sorry.
11 jaar geleden reactie door anoniem
Ja hoor, dat kan heel goed. Doe ik n.l. zelf ook altijd...
12 jaar geleden reactie door anoniem
Hoeveel calorieën zituren eet in zo'n pizza van25cm doorsnede?
12 jaar geleden reactie door anoniem
Hoi Huyla,

ik ben op dit moment de turkse piza aan het bakken alleen word het deeg veelste hard....bij de bereiding van het deeg heb ik extra melk en water toegevoegd omdat het anders veelste droog was....heb je misschien nog een tip voor me?

Groetjes Samira

P.s. mijn moeder is turkse en ik ben een aantal jaar geleden naar Curacao geemigreerd..dit is dus mijn eerste keer in jaren dat ik weer een turkse piza ga eten....dus heeeeeeeeeeel erg bedankt alvast!
12 jaar geleden reactie door anoniem
Hallo Hulya,
Ten eerste wil ik je even zeggen dat ik je site super vind en dat je alles perfect uitlegt!
Ik heb net de Lahmacun gemaakt maar het duurt erg lang voordat de pizza klaar is. Jij zegt 5 min in de pizzapan maar bij mij is het na 5 nog niet gaar. Wat doe ik verkeerd? En doe jij de deksel erop? En op welke stand zet jij de pizzapan? De mijne heeft stand 1 t/m 5. Alvast bedankt voor je reactie. De saus was verder goed gelukt!

Groetjes C
12 jaar geleden reactie door Hülya
Dag C,

Ik zet het op stand 5 en doe de 'deksel' eroverheen. Elke pan is weer anders, probeer een goede tijd te vinden wat voor jouw pan werkt. Als de pizza's bij mij langer dan 5 minuten in de pan blijven, branden ze al gelijk aan. Hopelijk lukt het je!
12 jaar geleden reactie door anoniem
12 jaar geleden gewijzigd
Hoi Hulya,

Ten eerste wat een super leuke site!!
Heb zelf een turkse vader maar die kan je toch niet alles zo goed uitleggen:-)

Ik heb de lahmacun gemaakt maar had wat problemen met t deeg.
Het bleef bij mij te droog, heb uiteindelijk melk en water toegevoegd maar dan zijn ze redelijk hard geworden na het bakken (in een pizzapan)

Heb je nog tips!?

groetjes Suzan
12 jaar geleden reactie door Hülya
Dag Suzan,

Werd je pizza te knapperig of echt 'droog'? Bij mij waren ze knapperig, maar als je de pizza's eerst op elkaar stapelt, kunnen ze vanzelf zacht worden door de damp van de andere pizza's. :-)
12 jaar geleden reactie door anoniem
hallo ik heb deze gemaakt.
ze waren erg lekker.
ik zou graag nog meer recepten via mail willen ontvangen.
met vr groet joke.
12 jaar geleden reactie door anoniem
moet het gehakt niet gebakken worden, zo wordt het rauw op het deeg gesmeerd.
12 jaar geleden reactie door anoniem
Ik heb een heteluchtoven, hoe hoog moet ik deze dan zetten en hoe lang duurt het ongeveer eer de pizza klaar is?
12 jaar geleden reactie door anoniem
Hoi Hülya!

Ik heb vandaag je recept geprobeerd, maar dan met vegetarisch gehakt. Was super lekker, en zelfs mijn vader, die normaal niks moet hebben van vegetarische dingen, vond het erg geslaagd. Heel erg bedankt voor het recept dus!

Groetjes Sanne
12 jaar geleden reactie door anoniem
hai Hülya,

heb net de turkse pizza's gemaakt, en ze zijn heerlijk!!!
bedankt, erg leuke site.

groetjes
12 jaar geleden reactie door anoniem
Beste Hülya,

Super site, ben aan het proberen Lahmacun te maken, maar moeten de pitjes uit de tomaat gehaald worden, want ik heb nu echt puree ipv een pasta achtige substantie, het zal er niet minder om smaken denk ik!
12 jaar geleden reactie door Hülya
Hoi Anoniem,

Nee, de pitjes mogen er best in blijven. Uiteindelijk zul je inderdaad een soort van gehaktpuree krijgen.
12 jaar geleden reactie door Ineke Vooijs
hallo Hülya,

het begin is er en oefening baart kunst. viel niet tegen de eerste keer. een paar vraagjes, ik doe het in de oven, moet er ook boven warmte zijn? de  piza is snel droog temp. dan lager en langzamer laten garen . ik ga het in ieder geval nog een keer maken hoor je tips graag. bedankt alvast!!
12 jaar geleden reactie door Hülya
Hoi Ineke, er moet zeer zeker bovenverwarming zijn, anders droogt het deeg terwijl het gehakt nog niet gaar is. Het gebruik van een oven of dubbelzijdig pizzapan is dus zeer aangeraden.
11 jaar geleden reactie door anoniem
Turbo oven is beste warmte moet ook van boven kome en baktijd belangrijk
12 jaar geleden reactie door Naomi Elena
hihi valt nog niet mee hoor om een mooie goeie deeg te maken....oefening baart kunst en hulya bedankt dat je ons helpt!!!! de enige site waar je goed uitleg en feedback krijgt!!!!
12 jaar geleden reactie door Hülya
Heel erg bedankt Naomi! Ik doe mijn best :-)
12 jaar geleden reactie door anoniem
Hallo Hulya

Allereerst complimenten voor je site, je hebt er heerlijke recepten opstaan.

De lamahcun wil ik gaan proberen maar hoe verplaatst je die van de aanrecht naar de oven of pan? Ik ben bang dat alles er afglijd of uitzakt als je begrijpt wat ik bedoel :)

Bedankt voor je inzet en hulp!

Groetjes Anisa
12 jaar geleden reactie door Hülya
Hoi Anisa,

Gewoon voorzichtig optillen bij de randen, het gehakt glijdt er niet zo snel vanaf gelukkig :-)
11 jaar geleden reactie door anoniem
Deeg laten dansen als vliegend ufo als de rok van flamengo danseres als een oud 45 plaatje draaien met je vingers en dan richting bakplaat leg erop vuur aan juiste temp. En baktijd eet smalijk
12 jaar geleden reactie door Hülya
Ik heb even de verhoudingen van de ingrediënten aangepast (dus naar milliliters omgerekend etc.) en ook de namen van bepaalde ingrediënten duidelijker geschreven. Misschien vinden jullie het zo beter? Laat het me weten! :-)
12 jaar geleden reactie door martine
Hoi Hulya,

Ik had ook gewone margarine gebruikt ( voor bakken en braden) maar je bedoelt dus margarine die je op brood smeert? Toch snap ik niet dat je met zo weinig water en melk een goede deegbal krijgt!?! Mijn deeg was wel gelukt op zich maar de bodem was wel vrij hard na het bakken dus toch gaat er iets mis bij mijn deeg. Moet ik als het deeg dus nog zo droog is alleen maar water erbij doen of water EN melk??

Groetjes Martine
12 jaar geleden reactie door Naomi Elena
Helemaal superrr, ik heb alleen steeds problemen met het gisten van de deeg...ben er inmiddels achter dat je het beste gist+lauw water+suiker kan mengen en dan bij het meel voegen en kneden....pfffff door het zout wilde het niet gisten...en mag ik als het deeg te droog is iets meer vocht toevoegen??? voor de rest toppie!!!!
12 jaar geleden reactie door martine
Ik heb nu het deeg gemaakt maar de verhoudingen die hierboven staan kloppen helemaal niet. Ik heb er nog heel veel water en melk bij moeten doen om het zo glad te krijgen! Er zitten nu ook wat scheuren in het deeg! Help wat nu??? Ik heb er net een doek op gedaan om te laten rijzen!
12 jaar geleden reactie door Hülya
Is het nog goed gekomen met het deeg? Misschien dat de verhoudingen onduidelijk zijn, 1 glas=200 ml en een beker=220 ml. Een half blokje gist is 20 gram. Een halve eetlepel margarine staat gelijk aan ongeveer 25 gram. Het probleem is dat je het ook een beetje op gevoel moet doen, vandaar dat het soms lastig is om duidelijke uitleg te geven.

Bij mij klopten de verhoudingen in ieder geval wel. :-) Laat het me weten als je nog hulp nodig hebt!
12 jaar geleden reactie door martine
Hoi Hulya,

Ik ben nu het gehakt/groentemengsel aan het maken maar door de dap van de tomaten en de paprika is het mengsel al best waterig! Moet ik dan toch nog zo veel water erbij mengen???

Groetjes Martine
12 jaar geleden reactie door anoniem
Salaam,

Er staat meel maar bedoel je daar dan gewoon bloem mee? Is niet hetzelfde vandaar.

Groetjes
12 jaar geleden reactie door Hülya
Ik bedoel inderdaad gewoon bloem. :-)
12 jaar geleden reactie door anoniem
Hallo,

Ik zie dat ik een half blokje gist moet gebruiken.
Wat als ik alleen instantgist in huis heb?
Kan ik dat ook gebruiken en hoeveel dan?
12 jaar geleden reactie door Hülya
Ja, dat ook kunnen, gewoon één zakje.
12 jaar geleden reactie door anoniem
Asalamoe alaikoem,

Ik een paar keer geprobeerd om turkse pizza te maken met verschillende recepten maar ik kreeg nooit het deeg zoals ik wilde.
Totdat ik jouw recept net heb gevolgd.
Mashallaah! Echt lekker.
Mijn complimenten!

Soumaya
12 jaar geleden reactie door Hülya
Heel erg bedankt Soumaya, ben blij dat het heeft gesmaakt :-)
12 jaar geleden reactie door anoniem
Hulya, ik wil dit recept nu maken,

Wat bedoel je met kwart koffiebeker water? hoeveel ml is dat ongeveer?

hopelijk kan je snel reageren.

Groetjes Imane
12 jaar geleden reactie door Hülya
Hoi Imane,

De glazen/bekers die ik gebruik zijn ongeveer 200ml, daar dien je dus een kwart van te nemen.
12 jaar geleden reactie door Debbie Bildirici
Ik heb de Lahmacun gemaakt in de oven en ze waren heerlijk en best goed gelukt voor de eerste keer! Mijn man was onder de indruk van zijn Nederlandse vrouw die Lahmacun gemaakt had! haha bedankt voor het recept
12 jaar geleden reactie door anoniem
salam walykom

ik heb geen pizzapan

kan ik het gewoon in normaal pan klaarmaken?
12 jaar geleden reactie door Hülya
Alleykumselam,

Koekenpan wordt een beetje lastig, zeker gezien het formaat van de lahmacun, bovendien zal de onderkant van de pizza droog worden, terwijl het gehakt erboven nog niet gaar is. Het beste is om een oven te gebruiken, 220 graden voorverwarmd moet prima zijn.
12 jaar geleden reactie door anoniem
Hi Hulya,

Complimenten voor de site!
Watvoor temperatuur adviseer je voor de pizzapan? Ik heb er zo een met een glazen deksel.

Ik hoor graag van je! Groetjes, Marleen
12 jaar geleden reactie door Hülya
Hoi Marleen,

De temperatuur voor de pizzpan kan ik niet zeggen, ik zou gewoon 1 pizza erin doen en de temperatuurknop driekwart zetten en dan naar gelang aanpassen.
12 jaar geleden reactie door anoniem
Ik ga het idd maar gewoon proberen! Bedankt voor de snelle reactie!!
12 jaar geleden reactie door Debbie Bildirici
Hoi Hulya,

Ik ben nieuw hier op de site, ik ben zelf Nederlandse maar getrouwd met een Turkse man uit Gaziantep. Nou is Gaziantep DE culinaire stad van turkije maar ja hoe kan je daar als Nederlandse vrouw nou aan tippen... Hopelijk met jou site. We eten in Antep graag Lahmacun en nu zoek ik het recept voor lahmacun die net zo lekker is als die uit Antep. En deze ziet er goed uit! ik heb hem nog niet gemaakt maar heb een vraag ik heb geen pizzapan of grill kan ik het ook in een koekenpan doen? of zijn die te klein? Nou ik hoor het wel.

Groetjes Debbie Bildirici
12 jaar geleden reactie door Hülya
Hoi Debbie,

Koekenpan wordt een beetje lastig, zeker gezien het formaat van de lahmacun, bovendien zal de onderkant van de pizza droog worden, terwijl het gehakt erboven nog niet gaar is. Het beste is om een oven te gebruiken, 220 graden voorverwarmd moet prima zijn.
12 jaar geleden reactie door Zahouania81
Super!! Dat maakt het een hele stuk makkelijker!!!

Zou je zo vriendelijk willen zijn om ook de groene erbij te zetten?

Je bent echt een hulpzame mevrouw. Hartstikke bedankt.
12 jaar geleden reactie door Hülya
Hoi Zahouania,

Sla, peterselie, augurken, tomaat en komkommer, dat kun je in de Turkse pizza doen.
12 jaar geleden reactie door Zahouania81
Hülya,

Ik raak telkens in de war wat betreft jullie pepers.

Zou je foto`s kunnen maken en op jouw site plaatsen?

Dank je.

Gr. Zahouania
12 jaar geleden reactie door Hülya
Overal op de website betreft het deze 2 soorten peper:

rode peper  = paprikavlokken (Turks: pul biber), afbeelding:

http://i1219.photobucket.com/albums/dd439/TurkseKok/Ingredienten/IMG_7692.jpg

zwarte peper, afbeelding:

http://i1219.photobucket.com/albums/dd439/TurkseKok/Ingredienten/IMG_7696.jpg
12 jaar geleden reactie door anoniem
Kan het ook in de oven?
12 jaar geleden reactie door Hülya
Uiteraard, 220 tot 250 graden in een voorverwarmde oven moet prima zijn.
12 jaar geleden reactie door anoniem
Oooooooh ik hou van deze turkse pizza echt heerlijk het is mijn top gerecht bedankt;)
12 jaar geleden reactie door Hülya
Haha, dat hoor ik vaak van anderen! Geen dank. :-)
12 jaar geleden reactie door anoniem
Hoi Hulya,

Bij het gehakt doe je theeglas water erbij, is het een turkse theeglas?
En hoeveel stuks lahmacun komt er uit bij dit recept?
Ik hoop dat je snel reageert want wil het graag vandaag maken.

Groetjes Rukiye
12 jaar geleden reactie door Hülya
Hoi Rukiye,

Nee, een Nederlandse, dus 200 ml.

Het aantal bolletjes weet ik even niet uit het hoofd, het is afhankelijk van het aantal bolletjes dat je uit het deeg kunt vormen.
12 jaar geleden reactie door anoniem
ik heb het in de oven gedaan in 230 graden toen het er goed uitzag haalde ik het eruit maar het deeg was slap en niet goed toen ik het er langer in de oven deed werd het deeg te hard om op te vouwen? wat doe ik verkeerd.?
12 jaar geleden reactie door anoniem
hoi kok van Turkije ik vind je geweldig mij naam is Marian ik ben 11 jaar ik ga in de ramadan je eten maken ze zijn lekker ooooooooo tut mahens doeiiiiiii                                                                           mariam top model
12 jaar geleden reactie door anoniem
het is my favorite site die van u mevrouw hulya bedankt ik heb veel geleerd van deze site ga door mevrouw mijn complimenten tino lahmajoon is mij persoonlike favorite tot ziens tino
12 jaar geleden reactie door anoniem
Hallo de makkers van de Turkse kok.
Ik ga dat ook maken maar,ik ga dat niet in de pan zetten of grillen.
Ik ga dat via de oven doen maar mijn vraag is: Hoeveel graden moet je doen ?
12 jaar geleden reactie door Hülya
230 tot 250 graden in een voorverwarmde oven moet prima zijn.
12 jaar geleden reactie door anoniem
hey huyla ik ben het nu aant maken maar je kan beter met gewichten werken in je recpeten is duidelijker
12 jaar geleden reactie door Hülya
Je hebt gelijk, voortaan ga ik ook nieuwe recepten in grammen en milliliters weergeven, dat met glazen zorgt voor veel onbegrip.
12 jaar geleden reactie door anoniem
Heerlijke piza, we hebben genoten.
bedankt voor dit zalige recept.
Anneke

Meer stap-voor-stap recepten:

30,425x bekeken
  • zoete broodjes uit kars
  • 6 personen
  • 90 min
Brood 12 jaar geleden geplaatst door Hülya 12 reacties
254,447x bekeken
  • gehakt broodjes
  • 6 personen
  • 90 min
Börek 13 jaar geleden geplaatst door Hülya 129 reacties
33,757x bekeken
  • broodjes met gehakt
  • 6 personen
  • 90 minuten
Pizza 12 jaar geleden geplaatst door Hülya 17 reacties
14,548x bekeken
  • broodjes met kaas
  • 6 personen
  • 90 minuten
Pizza 12 jaar geleden geplaatst door Hülya 6 reacties vegetarisch recept


Uw e-mail: 
Vraag Turkse recepten Op zoek naar meer Turkse recepten? (Yemek Tarifleri)
Meer Turkse recepten Klik voor de Nieuwste recepten  ,  Populairste recepten of het Turkse pizza recept (tip)