Volg jij ons al op Facebook? Hoe meer volgers, hoe meer recepten!
  • Registreren

Verwachte recepten

Bereidingstijd

Aantal personen

Lahmacun

lahmacun turkse recepten yemek tarifleri turkish recipes

Beschrijving:

Turkse pizza maken was nooit zo gemakkelijk geweest. Turkse pizza is een topgerecht uit de Turkse keuken en praktisch het eerste gerecht wat men opnoemt wanneer meer denkt aan Turks eten. Turkse pizza, in het Turks: "Lahmacun", heeft vooral de afgelopen 10 jaar zeer aan populaireit gewonnen in Nederland, niet voor niets uiteraard want Turkse pizza is heerlijk maar vooral ook simpel te bereiden.

Aantal personen:

6

Bereidingstijd:

90 min

Ingrediënten voor het deeg:

  • 500 gram bloem
  • 25 gram (halve eetlepel) Tafelmargarine*
  • 20 gram (half blokje) verse gist*
  • 2 theelepels zout
  • 150 ml warm water
  • 150 ml melk*
  • 1 theelepel suiker*

    *Lactose-intolerant of een melkallergie? Vervang de melk door 150 mL warm water. Laat de gist, tafelmargarine en suiker weg. Gebruik dus alleen bloem, zout en 300 mL water.

Ingrediënten voor het  gehakt:

  • 100 gram lamsgehakt
  • 1 tomaat
  • 1 ui
  • half bosje peterselie
  • 2 paprika’s
  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • 2 eetlepels zonnebloemolie
  • 110 ml water
  • 2 theelepels zout
  • 2 theelepels rode peper

Bereiding van het gehakt:

  • Snijd de ui, paprika, peterselie en tomaat in kleine stukjes. Doe dit in de blender.

  • Voeg het mengsel van groente toe aan het gehakt.

  • Voeg hierbij ook de tomatenpuree en de zonnebloemolie toe.
  • Strooi het zout en rode peper over het gehakt heen.
  • Giet het water bij het gehakt in de kom.
  • Meng alles in de kom met elkaar door te kneden.

Bereiding van het deeg:

  • Doe het meel, margarine, gist, zout, water, melk en suiker in een kom.
  • Meng alle ingrediënten  door te kneden totdat het deeg een mooie ronde vorm heeft gekregen.

  • Bedek het deeg (met een zak of doekje) en laat het rijzen voor 30 minuten.

Bereiding van de lahmacun:

  • Neem bolletjes deeg en rol deze uit met een deegroller.

  • Smeer wat van het gehakt over het deeg heen.

  • Laat de Lahmacun in een pizzapan of grill klaar worden. Dit duurt ongeveer 5 minuten. Als je geen van deze hebt, hoor je de pizza in een voorverwarmde (elektrische) oven op 220 graden te leggen. De pizza is klaar wanneer de onderkant en zijkanten gaar zijn.

  • Zie de onderstaande foto (met wat groente in de lahmacun) voor het eindresultaat, eet smakelijk!

lahmacun turkse recepten yemek tarifleri turkish recipes

 

  • Recept uitprinten? Klik op het Afdrukken knopje rechts →
  • Printen
Naam recept: Lahmacun
Beoordeling: 4/5
Reacties: 238
Auteur:
Publiceerdatum: 09-08-2011
Keuken: Turks
Categorie: Pizza
Aantal personen: 6
Bereidingstijd: 1 uur en 30 minuten
Beschrijving: Beschrijving: Turkse pizza maken was nooit zo gemakkelijk geweest. Turkse pizza is een topgerecht uit de Turkse keuken en praktisch ...

Wat is jouw reactie?

Vul hierboven uw e-mailadres in.
Spam beveiliging:
Om deze beveiliging te vermijden, gelieve Inloggen of Registreren.

238 reacties

6 jaar geleden reactie door Naomi Elena
hihi valt nog niet mee hoor om een mooie goeie deeg te maken....oefening baart kunst en hulya bedankt dat je ons helpt!!!! de enige site waar je goed uitleg en feedback krijgt!!!!
6 jaar geleden reactie door Hülya
Heel erg bedankt Naomi! Ik doe mijn best :-)
6 jaar geleden reactie door anoniem
Hallo Hulya

Allereerst complimenten voor je site, je hebt er heerlijke recepten opstaan.

De lamahcun wil ik gaan proberen maar hoe verplaatst je die van de aanrecht naar de oven of pan? Ik ben bang dat alles er afglijd of uitzakt als je begrijpt wat ik bedoel :)

Bedankt voor je inzet en hulp!

Groetjes Anisa
6 jaar geleden reactie door Hülya
Hoi Anisa,

Gewoon voorzichtig optillen bij de randen, het gehakt glijdt er niet zo snel vanaf gelukkig :-)
6 jaar geleden reactie door anoniem
Deeg laten dansen als vliegend ufo als de rok van flamengo danseres als een oud 45 plaatje draaien met je vingers en dan richting bakplaat leg erop vuur aan juiste temp. En baktijd eet smalijk
6 jaar geleden reactie door Hülya
Ik heb even de verhoudingen van de ingrediënten aangepast (dus naar milliliters omgerekend etc.) en ook de namen van bepaalde ingrediënten duidelijker geschreven. Misschien vinden jullie het zo beter? Laat het me weten! :-)
6 jaar geleden reactie door martine
Hoi Hulya,

Ik had ook gewone margarine gebruikt ( voor bakken en braden) maar je bedoelt dus margarine die je op brood smeert? Toch snap ik niet dat je met zo weinig water en melk een goede deegbal krijgt!?! Mijn deeg was wel gelukt op zich maar de bodem was wel vrij hard na het bakken dus toch gaat er iets mis bij mijn deeg. Moet ik als het deeg dus nog zo droog is alleen maar water erbij doen of water EN melk??

Groetjes Martine
6 jaar geleden reactie door Naomi Elena
Helemaal superrr, ik heb alleen steeds problemen met het gisten van de deeg...ben er inmiddels achter dat je het beste gist+lauw water+suiker kan mengen en dan bij het meel voegen en kneden....pfffff door het zout wilde het niet gisten...en mag ik als het deeg te droog is iets meer vocht toevoegen??? voor de rest toppie!!!!
6 jaar geleden reactie door martine
Ik heb nu het deeg gemaakt maar de verhoudingen die hierboven staan kloppen helemaal niet. Ik heb er nog heel veel water en melk bij moeten doen om het zo glad te krijgen! Er zitten nu ook wat scheuren in het deeg! Help wat nu??? Ik heb er net een doek op gedaan om te laten rijzen!
6 jaar geleden reactie door Hülya
Is het nog goed gekomen met het deeg? Misschien dat de verhoudingen onduidelijk zijn, 1 glas=200 ml en een beker=220 ml. Een half blokje gist is 20 gram. Een halve eetlepel margarine staat gelijk aan ongeveer 25 gram. Het probleem is dat je het ook een beetje op gevoel moet doen, vandaar dat het soms lastig is om duidelijke uitleg te geven.

Bij mij klopten de verhoudingen in ieder geval wel. :-) Laat het me weten als je nog hulp nodig hebt!
6 jaar geleden reactie door martine
Hoi Hulya,

Ik ben nu het gehakt/groentemengsel aan het maken maar door de dap van de tomaten en de paprika is het mengsel al best waterig! Moet ik dan toch nog zo veel water erbij mengen???

Groetjes Martine
6 jaar geleden reactie door anoniem
Salaam,

Er staat meel maar bedoel je daar dan gewoon bloem mee? Is niet hetzelfde vandaar.

Groetjes
6 jaar geleden reactie door Hülya
Ik bedoel inderdaad gewoon bloem. :-)
6 jaar geleden reactie door anoniem
Hallo,

Ik zie dat ik een half blokje gist moet gebruiken.
Wat als ik alleen instantgist in huis heb?
Kan ik dat ook gebruiken en hoeveel dan?
6 jaar geleden reactie door Hülya
Ja, dat ook kunnen, gewoon één zakje.
6 jaar geleden reactie door anoniem
Asalamoe alaikoem,

Ik een paar keer geprobeerd om turkse pizza te maken met verschillende recepten maar ik kreeg nooit het deeg zoals ik wilde.
Totdat ik jouw recept net heb gevolgd.
Mashallaah! Echt lekker.
Mijn complimenten!

Soumaya
6 jaar geleden reactie door Hülya
Heel erg bedankt Soumaya, ben blij dat het heeft gesmaakt :-)
6 jaar geleden reactie door anoniem
Hulya, ik wil dit recept nu maken,

Wat bedoel je met kwart koffiebeker water? hoeveel ml is dat ongeveer?

hopelijk kan je snel reageren.

Groetjes Imane
6 jaar geleden reactie door Hülya
Hoi Imane,

De glazen/bekers die ik gebruik zijn ongeveer 200ml, daar dien je dus een kwart van te nemen.
6 jaar geleden reactie door Debbie Bildirici
Ik heb de Lahmacun gemaakt in de oven en ze waren heerlijk en best goed gelukt voor de eerste keer! Mijn man was onder de indruk van zijn Nederlandse vrouw die Lahmacun gemaakt had! haha bedankt voor het recept
6 jaar geleden reactie door anoniem
salam walykom

ik heb geen pizzapan

kan ik het gewoon in normaal pan klaarmaken?
6 jaar geleden reactie door Hülya
Alleykumselam,

Koekenpan wordt een beetje lastig, zeker gezien het formaat van de lahmacun, bovendien zal de onderkant van de pizza droog worden, terwijl het gehakt erboven nog niet gaar is. Het beste is om een oven te gebruiken, 220 graden voorverwarmd moet prima zijn.
6 jaar geleden reactie door anoniem
Hi Hulya,

Complimenten voor de site!
Watvoor temperatuur adviseer je voor de pizzapan? Ik heb er zo een met een glazen deksel.

Ik hoor graag van je! Groetjes, Marleen
6 jaar geleden reactie door Hülya
Hoi Marleen,

De temperatuur voor de pizzpan kan ik niet zeggen, ik zou gewoon 1 pizza erin doen en de temperatuurknop driekwart zetten en dan naar gelang aanpassen.
6 jaar geleden reactie door anoniem
Ik ga het idd maar gewoon proberen! Bedankt voor de snelle reactie!!
6 jaar geleden reactie door Debbie Bildirici
Hoi Hulya,

Ik ben nieuw hier op de site, ik ben zelf Nederlandse maar getrouwd met een Turkse man uit Gaziantep. Nou is Gaziantep DE culinaire stad van turkije maar ja hoe kan je daar als Nederlandse vrouw nou aan tippen... Hopelijk met jou site. We eten in Antep graag Lahmacun en nu zoek ik het recept voor lahmacun die net zo lekker is als die uit Antep. En deze ziet er goed uit! ik heb hem nog niet gemaakt maar heb een vraag ik heb geen pizzapan of grill kan ik het ook in een koekenpan doen? of zijn die te klein? Nou ik hoor het wel.

Groetjes Debbie Bildirici
6 jaar geleden reactie door Hülya
Hoi Debbie,

Koekenpan wordt een beetje lastig, zeker gezien het formaat van de lahmacun, bovendien zal de onderkant van de pizza droog worden, terwijl het gehakt erboven nog niet gaar is. Het beste is om een oven te gebruiken, 220 graden voorverwarmd moet prima zijn.
6 jaar geleden reactie door Zahouania81
Super!! Dat maakt het een hele stuk makkelijker!!!

Zou je zo vriendelijk willen zijn om ook de groene erbij te zetten?

Je bent echt een hulpzame mevrouw. Hartstikke bedankt.
6 jaar geleden reactie door Hülya
Hoi Zahouania,

Sla, peterselie, augurken, tomaat en komkommer, dat kun je in de Turkse pizza doen.
6 jaar geleden reactie door Zahouania81
Hülya,

Ik raak telkens in de war wat betreft jullie pepers.

Zou je foto`s kunnen maken en op jouw site plaatsen?

Dank je.

Gr. Zahouania
6 jaar geleden reactie door Hülya
Overal op de website betreft het deze 2 soorten peper:

rode peper  = paprikavlokken (Turks: pul biber), afbeelding:

http://i1219.photobucket.com/albums/dd439/TurkseKok/Ingredienten/IMG_7692.jpg

zwarte peper, afbeelding:

http://i1219.photobucket.com/albums/dd439/TurkseKok/Ingredienten/IMG_7696.jpg
6 jaar geleden reactie door anoniem
Kan het ook in de oven?
6 jaar geleden reactie door Hülya
Uiteraard, 220 tot 250 graden in een voorverwarmde oven moet prima zijn.
6 jaar geleden reactie door anoniem
Oooooooh ik hou van deze turkse pizza echt heerlijk het is mijn top gerecht bedankt;)
6 jaar geleden reactie door Hülya
Haha, dat hoor ik vaak van anderen! Geen dank. :-)
6 jaar geleden reactie door anoniem
Hoi Hulya,

Bij het gehakt doe je theeglas water erbij, is het een turkse theeglas?
En hoeveel stuks lahmacun komt er uit bij dit recept?
Ik hoop dat je snel reageert want wil het graag vandaag maken.

Groetjes Rukiye
6 jaar geleden reactie door Hülya
Hoi Rukiye,

Nee, een Nederlandse, dus 200 ml.

Het aantal bolletjes weet ik even niet uit het hoofd, het is afhankelijk van het aantal bolletjes dat je uit het deeg kunt vormen.
6 jaar geleden reactie door anoniem
ik heb het in de oven gedaan in 230 graden toen het er goed uitzag haalde ik het eruit maar het deeg was slap en niet goed toen ik het er langer in de oven deed werd het deeg te hard om op te vouwen? wat doe ik verkeerd.?
6 jaar geleden reactie door anoniem
hoi kok van Turkije ik vind je geweldig mij naam is Marian ik ben 11 jaar ik ga in de ramadan je eten maken ze zijn lekker ooooooooo tut mahens doeiiiiiii                                                                           mariam top model
7 jaar geleden reactie door anoniem
het is my favorite site die van u mevrouw hulya bedankt ik heb veel geleerd van deze site ga door mevrouw mijn complimenten tino lahmajoon is mij persoonlike favorite tot ziens tino
7 jaar geleden reactie door anoniem
Hallo de makkers van de Turkse kok.
Ik ga dat ook maken maar,ik ga dat niet in de pan zetten of grillen.
Ik ga dat via de oven doen maar mijn vraag is: Hoeveel graden moet je doen ?
7 jaar geleden reactie door Hülya
230 tot 250 graden in een voorverwarmde oven moet prima zijn.
7 jaar geleden reactie door anoniem
hey huyla ik ben het nu aant maken maar je kan beter met gewichten werken in je recpeten is duidelijker
7 jaar geleden reactie door Hülya
Je hebt gelijk, voortaan ga ik ook nieuwe recepten in grammen en milliliters weergeven, dat met glazen zorgt voor veel onbegrip.
7 jaar geleden reactie door anoniem
Heerlijke piza, we hebben genoten.
bedankt voor dit zalige recept.
Anneke
7 jaar geleden reactie door anoniem
SALAAM,

iK PROBEERDE TE MAKEN EN HET WAS SUPER HEERLIJK .

iK HAD SAUS GEMAAKT EN EROVER GESTROOID.
SAUS:2 TEENTJES KNOFLOOK GESTAMPT  ,KETJUP EN MAYONAISE ,HEEL WEINIG ZOUT VOOR DE SMAAK EN BEETJE WATER SAMEN MIXEN.voor die pizza zette ik ook champion,koren en eieren.
7 jaar geleden reactie door Hülya
Bedankt dat je je sausrecept met ons wil delen, anoniem! Ik ben benieuwd hoe dat zal smaken.
7 jaar geleden reactie door anoniem
mag ik precies weten welke groente in die lahmacun is.Alvast bedankt
7 jaar geleden reactie door Hülya
Sla, peterselie, augurken, tomaat en komkommer.
7 jaar geleden reactie door anoniem
Hulyaa canim benim evde silex yok , pizzpanda da yapsam olur demi ?
7 jaar geleden reactie door Hülya
Ja, in een pizzapan is ook mogelijk.
7 jaar geleden reactie door anoniem
Ik heb ze kort geleden gemaakt,en ze waren over heerlijk.  Sinds dien wordt er geregeld een beroep op me gedaan om ze te maken.
Dus bij deze de Turkse pizza is een succes.

Ook de andere recepten ga ik ook maken.
7 jaar geleden reactie door karin
Hoi Hulya,
Ik wil de pizza's 's morgens maken en 's avonds eten, kan ik ze dan bakken en dan opwarmen of later bakken.
Gr, Karin
7 jaar geleden reactie door Hülya
Ja, dat kan zonder problemen. Je kunt ze 's ochtends bakken en dan 's avonds serveren (wel een beetje opwarmen in de magnetron).
7 jaar geleden reactie door karin
Ok bedankt.
7 jaar geleden reactie door anoniem
Ik heb dit recept nog niet gemaakt, maar heb in het verleden wel 2 andere lacmacun recepten gebruikt van andere sites. Helaas was het gehakt binnen de gestelde tijd niet gaar en werd het deeg te hard. Waar zou dit aan kunnen liggen?
7 jaar geleden reactie door Hülya
Indien het gehakt niet snel genoeg gaar wordt, dien je minder water toevoegen. Als het deeg te hard wordt, dien je minder meel te gebruiken.
7 jaar geleden reactie door anoniem
OK bedankt, ik ga erop letten
7 jaar geleden reactie door anoniem
bedankt voor het recept was lekker
Maar het deeg is toch niet helemaal als bij de turkse bakker
Hij was minder luchtig, ondanks dat ik hem heel dun heb uitgerold.
Maar wel heel lekker hoor,mijn man zegt dat ik het morgen weer moet maken haha
7 jaar geleden reactie door Hülya
Een tip om het deeg luchtiger te maken is door het wat langer te laten rijzen, zodat het meer volume krijgt. Trouwens, bij de bakker hebben ze van die grote ovens waar zo een beetje alle deeggerechten geweldig uit komen haha :-)
7 jaar geleden reactie door anoniem
ik ben een surinaamse moslima en at zo'n pizza in nederland.Ik vond het byzonder lekker en zal het zeker uitproberen .Bedankt voor uw recept
7 jaar geleden reactie door Hülya
Leuk om te horen! Laat me weten hoe het is geworden :-)
7 jaar geleden reactie door anoniem
Heel leuk, maar hoeveel gedroogde gist?
7 jaar geleden reactie door Hülya
Ik schat ongeveer 1 eetlepel gedroogde gist.
7 jaar geleden reactie door anoniem
zo lekker
7 jaar geleden reactie door anoniem
Heerlijk, mijn dochter van 8 heeft er een hele berg van gemaakt. Ga ik d'r zo een paar aan onze Turkse buurvrouw geven :)
7 jaar geleden reactie door anoniem
Ik heb het uitgeprobeerd het was goed te eten maar had waarschijnlijk teveel bloem gebruikt. Jammer. Gr. Lin
7 jaar geleden reactie door anoniem
heerlijk maar kan je het ook in de oven doen
7 jaar geleden reactie door anoniem
meeeeeelekker
7 jaar geleden reactie door anoniem
in 1 woord HEERLIJK
7 jaar geleden reactie door anoniem
ja dat helemaal goed vanavond, ik ga er straks aanbeginnen en dan vanavond lekker opeten. misshcien iets minder voro de collega's als ik vanavond noh=g mag werken maar ja dat is hun probleem
7 jaar geleden reactie door antoinetteU
maakt het uit wat je in de pizza doet als hij klaar is of wat is het lekkerste en doe je er zelf altijd in. volgens mij witte kool, tomaat,komkommer, knoflooksaus en verder weet ik het niet meer . heb je nog eentip voor mij. dank je en heel erg bedankt voor al die lekkere dingen ga zo door ik geniet ervan hoor.
groetjes antoinette
7 jaar geleden reactie door Hülya
Ik geloof dat ik als vulling bij dit recept sla, ui, tomaat, augurken en peterselie had gebruikt. Daarnaast kun je nog witte en rode kool gebruiken, en eventueel komkommer. Qua saus... tja, je kunt alle kanten op, een beetje sambal maakt een Turkse pizza ook héél lekker.
7 jaar geleden reactie door anoniem
oke heel erg bedankt en i kwet zeker dat ik morgen avond heerlijk eet.
7 jaar geleden reactie door anoniem
welke kop je van koffie bedoel je hoeveel ml is het
7 jaar geleden reactie door Hülya
Ongeveer 200 ml.
7 jaar geleden reactie door anoniem
Hoe voorkom ik dat de pizza niet vastplakt aan de bakplaat. Moet ik de bakplaat invetten?
7 jaar geleden reactie door Hülya
Hoi anoniem,

Je zou bakpapier kunnen gebruiken.

Of anders, zoals je zelf ook zegt, de bakplaat een piepklein beetje invetten.

Groetjes,

Hulya
7 jaar geleden reactie door anoniem
leuke recept en lekkere pizza mmmmmmmmmmmmmm
dankje wel
groetjes ....... ......
7 jaar geleden reactie door Hülya
Graag gedaan! :-)

Groetjes,

Hulya
7 jaar geleden reactie door anoniem
Geweldige site met heerlijke recepten. Ik heb een vraagje over die grill. Krijgt de lahmacun ook bovenwarmte door die bovenste plaat? Hoe gaat het precies in zijn werk, hoe wordt het gehakt gaar?
7 jaar geleden reactie door Hülya
Ja, de bovenste plaat dient omlaag te staan. Op deze wijze krijgt de pizza van zowel onder alsmede boven warmte, op die wijze wordt het gehakt dus gaar.
7 jaar geleden reactie door anoniem
merhaba,

Lahmacun cok harika gozukuyor, ilk defa deniyecegim. ama anlamadigim kwart koffiebeker var o normal glas of kahve fincanimi?? bir aciklarmisiniz yada fotoyla gosterirmisiniz??

Tskler

Nazli
7 jaar geleden reactie door Hülya
Het maakt in principe niet zo heel veel uit, je kunt echter uitgaan van 50 tot 75 ml water/melk, uiteindelijk zul je moeten afgaan op je gevoel om te beoordelen of het deeg goed is, als het te plakkerig is: voeg dan iets meer meel toe, als het te droog is, voeg dan iets meer water toe.
7 jaar geleden reactie door anoniem
Hallo Hülya,

Gisteravond heb ik een Turkse pizza gemaakt met Köfte, dit kan toch ook?
Ik vroeg me alleen af of ik het gehakt niet eerst moet bakken? Zo niet, hoelang
duurt het normaal gesproken in een oven voordat het gehakt gaar is? Voor de bodem
gebruik ik gewoon wraps, is ook lekker! Ik had voor het gehakt mengsel alleen zelf in blokjes
gesneden tomaten toegevoegd, hierdoor bleef het mengsel misschien iets te dik. Ik zie in jouw
recept tomatenpuree en water? Ik deed er Harissa doorheen, kan dit ook in plaats van tomatenpuree?

Groeten, Roy
7 jaar geleden reactie door Hülya
Hoi Roy,

Volgens mij kun je het gehakt wat je gebruikt voor köfte niet gebruiken voor Turkse pizza, het gehakt voor köfte is in het algemeen namelijk harder (wat ook weer verschilt van köfte tot köfte). Vooraf bakken moet je in elk geval nooit doen, dat gebeurt namelijk in de oven, samen met de deegbodem. Om het gehakt wat dunner te maken, dien je meer water toe te voegen. Ik heb geen idee of Harissa gaat lukken, dat zou je even moeten proberen (laat me weten als het lukt), maar naar mijn weten is er weinig verschil tussen salça (tomatenpurree) en Harissa, dus wie weet.

Groet,

Hulya
7 jaar geleden reactie door Hülya
Hoi Nicole,

Zelfrijzend bakmeel zou kunnen, alleen dan dien je de gist achterwege te laten in het recept.

Groet,

Hulya
7 jaar geleden reactie door anoniem
Hoi kan ik ook turkse pizza maken met zelfrijzend bakmeel en wat moet ik er dan bij doen?
Groetjes Nicole Ozgunes
7 jaar geleden reactie door anoniem
Zoals je op het eerste plaatje ziet, is dat ze de tomatensaus zelf maakt :)
7 jaar geleden reactie door anoniem
Hoi,

wat is die tomatensaus die je erop smeert? komt dat uit n pakje gezeefde tomaten of is dat tomaten salca?
7 jaar geleden reactie door Hülya
Hoi anoniem, ik heb geen saus gebruikt, het is tomatenpurree (salca).

Meer stap-voor-stap recepten:

24,634x bekeken
  • zoete broodjes uit kars
  • 6 personen
  • 90 min
Brood 7 jaar geleden geplaatst door Hülya 12 reacties
184,394x bekeken
  • gehakt broodjes
  • 6 personen
  • 90 min
Börek 7 jaar geleden geplaatst door Hülya 125 reacties
25,170x bekeken
  • broodjes met gehakt
  • 6 personen
  • 90 minuten
Pizza 7 jaar geleden geplaatst door Hülya 17 reacties
11,093x bekeken
  • broodjes met kaas
  • 6 personen
  • 90 minuten
Pizza 7 jaar geleden geplaatst door Hülya 5 reacties vegetarisch recept
Uw e-mail: 
Vraag Turkse recepten Op zoek naar meer Turkse recepten? (Yemek Tarifleri)
Meer Turkse recepten Klik voor de Nieuwste recepten  ,  Populairste recepten of het Turkse pizza recept (tip)