Volg jij ons al op Facebook? Hoe meer volgers, hoe meer recepten!
  • Registreren

Verwachte recepten

Bereidingstijd

Aantal personen

Over TurkseKok.nl

Inleiding

Op 1 augustus 2011 is de website genaamd TurkseKok.nl opgericht. Binnen relatief korte tijd is de website uitgegroeid tot de grootste Turkse receptensite van Nederland. De website bevat Turkse recepten die stap voor stap foto’s in het Nederlands worden uitgelegd. De website heeft als doel om de Turkse keuken toegankelijker te maken voor de (Turks-)Nederlandse bevolking. Momenteel bevat de website tegen de 100 recepten en 600 foto’s. De ambitie is om dit opvoeren tot op zijn minst 300 recepten en 2000 foto’s.

Wat anderen zeggen:

Wat een geweldige site. Ik ben getrouwd met een Turkse man. Maar ik ben niet zo'n held in de keuken. Dit is echt super duidelijk en met foto's. Mijn man is hier heel blij mee kan die eindelijk weer lekker Turks eten inplaats van de nederlandse stampot :-). Super...

Bron

Ik heb veel van u gerechten gemaakt en het valt goed in de smaak, u krijg een 10 echt lekker dan lekker kan niet meer .

Bron

Nou het was gisteren heerlijk geworden! Mijn man was helemaal blij! Alles is op gegaan wat goed zeg!

Bron

Mijn complimenten voor tijd en de energie die je steekt in al deze recepten. Je maakt de Turkse keuken bekend en toegankelijk onder vele mensen. Vooral de duidelijke foto's maakt het makkelijker om de recepten te proberen.

Bron

Authoriteit

TurkseKok.nl is een authoriteit binnen Nederland op het gebied van de Turkse keuken. Dagelijks wordt de website meer dan 1000 keer bezocht. Uniek aan de website is dat alle recepten uitgebreid met foto's worden uitgelegd. Wilt u weten welke recepten het meest populair zijn? Bezoek dan de populairste recepten pagina.

Disclaimer

Recepten op de site wijken soms af van hoe anderen een recept kennen of interpreteren, de recepten kunnen ook fouten bevatten in bereidingstijd, ingrediënten, bereiding, et cetera. TurkseKok.nl is echter nimmer verantwoordelijk voor de schade die direct of indirect ontstaat door gebruik van deze website.

Contact

Mocht u nog andere vragen of opmerkingen hebben, gelieve het contactformulier te gebruiken.
Vraag Turkse recepten Op zoek naar meer Turkse recepten? (Yemek Tarifleri)
Meer Turkse recepten Klik voor de Nieuwste recepten  ,  Populairste recepten of het Turkse pizza recept (tip)